Vänd dig till oss vid privatleasing i Östersund

Är du intresserad av privatleasning i Östersund som lösning? Då är det oss på Jemtbil du ska vända dig till.

Genom att leasa en bil i Östersund infinner sig en frihetskänsla. En stor fördel är att du slipper binda upp en stor summa pengar i ett bilköp för att istället kunna använda dem till annat.
Vad är privatleasing och vad innebär det?

Privatleasing är en finansieringslösning som är avsedd för bilar eller andra fordon utan krav på någon kontantinsats. Att välja privatleasing av din bil kan man se som en form av långtidshyra som löper under en viss tid där bilen återlämnas när kontraktstiden är över.

Du behöver alltså ingen kontantinsats och betalar enbart en fast månadskostnad, vilket gör det enkelt för dig att hålla koll på dina utgifter. I vissa avtal ingår även serviceavtal och försäkringar i månadskostnaden. En rekommendation är att du kollar upp detta innan du tecknar avtal för privatleasing i Östersund.

Välj privatleasing när du:

  • vill betala ett färdigförhandlat paketpris.
  • vill betala en fast månadskostnad.
  • inte behöver använda bilen mer än vad som står i avtalet.

Boka rådgivning

Vill du teckna privatleasing i Östersund av din nya bil är du varmt välkommen att boka rådgivning hos oss. Tillsammans ser vi över vilka alternativ som finns utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Måndag-Fredag: 07:00-17.00
Måndag-Fredag: 07:00-16:00
Måndag-Fredag Lunchstängt 11.00-12.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00