Upptäck den laddbara friheten

Kia drivs av att ständigt blicka framåt med en nyfikenhet på morgondagen. Det är en drivkraft som Kia delar med svenska gruppen Mando Diao som gjort sin tolkning av den laddbara friheten med låten ”Du och jag mot världen”. Idag har Kia åtta laddbara bilmodeller, och fler är på väg. En större valmöjlighet för dig som vill köra på el, och en viktig del av den laddbara friheten.

Kias laddbara bilar

EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10–80 % på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Helt nya Kia Niro

Helt nya Kia Niro en laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi. Upptäck en bil i perfekt balans mellan nyskapande design och tekniska lösningar, och välj mellan tre effektiva drivlinor: EV, Plug-In-Hybrid och Hybrid. Lanseras efter sommaren men är beställningsbar redan nu.

Kia e-Soul

Upptäck en elbil utöver det vanliga: Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa teknikfunktioner hög komfort. Körupplevelsen är mjuk, tyst och behaglig – med en räckvidd på upp till 452 km.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage är en sportig SUV med fyrhjulsdrift – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria. Finns även som hybrid.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och låga 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km gör denna modell det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV. Därför är denna SUV laddhybrid den perfekta bilen för dig som vill ha det bästa av två världar.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Sveriges mest sålda laddhybrid under 2021.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Utrustad med 10,25″ skärm, Kia Connect app, 18″ aluminiumfälgar samt den senaste tekniken när det gäller säkerhet och hjälpmedel.

 

Ett liv med Kia – på dina villkor.

Föredrar du att leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta)? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia? Oavsett vad du väljer så har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal.

Använd bilen som strömkälla.

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med Vehicle-2-Device-funktion.

Kias mål – 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller. Idag är över 80 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara och de har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppet (34 gram/km) vid körning av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Kias mål är 100% laddbar försäljning 2024.

Tillbehör och tjänster

Med en Kia får du så mycket mer än bara en bil. Smarta, uppkopplade tjänster, de senaste säkerhets- och infotainmentsystemen och 7 års nybilsgaranti från fabrik är bara några av de fördelar som kommer på köpet när du väljer en Kia. För att göra ditt liv med Kia ännu enklare erbjuder Kia dessutom flexibla finansieringslösningar, smidiga serviceavtal och tillbehör för både vardag och äventyr.

Statistik: YTD jan-okt 2022. Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0-1,7 l/100km, C02-utsläpp 0-38g/km.

 

Hitta till oss

Öppettider

Öppettider i sommar 1 juni till 31 augusti 08.00-17.00
Måndag-Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-17.00
Lördag Stängt
Öppettider i sommar 24 juni till 18 augusti 07:00-16:00
Lunchstängt i sommar 24 juni till 18 augusti 11.00-12.00
Måndag-Fredag: 07:00-17.00
Måndag-Fredag: 07:00-16:00
Måndag-Fredag Lunchstängt 11.00-12.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00