Upptäck den laddbara friheten

Den laddbara friheten handlar om att se möjligheter, med viljan att utforska dem. En ambition att vara i ständig rörelse. För Kia innebär det nutida körning med innovation och teknik i framkant, till exempel möjligheten att använda bilen som en mobil powerbank och ladda och driva annan elektrisk utrustning, och på så sätt låta resorna gå längre. Kia inspireras av vattnets starka drivkraft som, precis som vi, alltid rör sig framåt. Allting till tonerna av nyskriven musik från ett av Sveriges mest innovativa band.

Upptäck en elektrifierad bil från Kia, och den laddbara friheten.

Kias laddbara bilar

Kia EV6

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10–80 % på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer.

Helt nya Kia Niro

Helt nya Kia Niro en laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi. Upptäck en bil i perfekt balans mellan nyskapande design och tekniska lösningar, och välj mellan tre effektiva drivlinor: EV, Plug-In-Hybrid och Hybrid. Lanseras efter sommaren men är beställningsbar redan nu.

Kia e-Soul

Upptäck en elbil utöver det vanliga: Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig och utmärkande design. Den högkvalitativa, rymliga interiören bjuder på innovativa teknikfunktioner hög komfort. Körupplevelsen är mjuk, tyst och behaglig – med en räckvidd på upp till 452 km.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage är en sportig SUV med fyrhjulsdrift – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria. Finns även som hybrid.

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och låga 38 g/km CO2. Med en räckvidd på upp till 57 km gör denna modell det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV. Därför är denna SUV laddhybrid den perfekta bilen för dig som vill ha det bästa av två världar.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Sveriges mest sålda laddhybrid under 2021.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Utrustad med 10,25″ skärm, Kia Connect app, 18″ aluminiumfälgar samt den senaste tekniken när det gäller säkerhet och hjälpmedel.

Kias mål – 100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat 8 laddbara bilmodeller. Idag är över 80 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara och de har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppet (34 gram/km) vid körning av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Kias mål är 100% laddbar försäljning 2024.

Teknik i framkant

Innovativ teknik möjliggör inspirerande resor som är både säkrare och roligare. Redan i grundutförandet är Kias olika laddbara modeller utrustade med en mängd tekniska funktioner. Med Kias nya elbilars funktion Mobil Powerbank kan du driva eller ladda andra elektriska apparater som exempelvis din el-cykel eller din efoil.

Tillbehör och tjänster

Med en Kia får du så mycket mer än bara en bil. Smarta, uppkopplade tjänster, de senaste säkerhets- och infotainmentsystemen och 7 års nybilsgaranti från fabrik är bara några av de fördelar som kommer på köpet när du väljer en Kia. För att göra ditt liv med Kia ännu enklare erbjuder Kia dessutom flexibla finansieringslösningar, smidiga serviceavtal och tillbehör för både vardag och äventyr.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Måndag-Fredag: 07:00-17.00
Måndag-Fredag: 07:00-16:00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00