Är du vår nya transportbilförsäljare?

Vi söker en entusiastisk och driven transportbilsförsäljare för att ansluta sig till vårt team på JemtBil i Östersund. Som transportbilsförsäljare kommer du att spela en nyckelroll i att expandera vår kundbas och säkerställa framgångsrika försäljningar av våra Mercedes transportfordon. Om du är passionerad över försäljning, har starka förhandlingsfärdigheter och en förståelse för transportsektorn kan detta vara en perfekt möjlighet för dig.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande försäljningsroll inom fordonsbranschen. Möjlighet att representera ett etablerat och respekterat företag inom transportsektorn. Attraktiv lönestruktur. Kontinuerlig utbildning och utveckling för att stärka dina försäljningsfärdigheter och produktkännedom.

Kvalifikationer
Proaktivt söka efter nya försäljningsmöjligheter och bygga upp en stark kundbas inom transportsektorn för Mercedes transportbilar.
Hantera och utveckla befintliga kundrelationer för att maximera försäljningen.
Ge professionell rådgivning och vägledning till kunderna för att hjälpa dem att välja de mest lämpliga transportfordonen för deras behov.
Genomföra framgångsrika försäljningsprocesser, inklusive att hantera förhandlingar och upprätta kontrakt.
Arbeta i nära samarbete med vårt serviceteam för att säkerställa en smidig leverans och överlämnande av fordon till kunderna.

Tidigare erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom transport- eller fordonsbranschen.
God kunskap om olika typer av transportfordon och deras specifika egenskaper.
Starka förhandlings- och kommunikationsfärdigheter.
Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ för att uppnå försäljningsmål.
B körkort är ett krav och C, C1 eller D körkort är meriterade.

Är du rätt person?
Om du är redo att ta nästa steg i din försäljningskarriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik transportbilsförsäljare, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Skicka då ett personligt brev och CV till lars.starkman@jemtbil.se. Märk mailet med ”Transportbilsförsäljare”.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Försäljningschef Lars Starkman tel: 063-15 59 24

Om företaget
JemtBil är en ledande återförsäljare av transportfordon i Östersund med en stark närvaro i branschen. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa transportlösningar och överlägsen kundservice. Vår personal består av engagerade och kompetenta yrkespersoner som strävar efter att leverera enastående resultat.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Måndag-Fredag: 07:00-17.00
Måndag-Fredag: 07:00-16:00
Måndag-Fredag Lunchstängt 11.00-12.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Måndag-Fredag: 08.00-17.00