Jobb

Transportbilsmekaniker Mercedes-Benz

 

Är du vår nya transportbilsmekaniker?

Vi söker en transportbilsmekaniker till vår nyrenoverade verkstad på JemtBil i Östersund där du får arbeta med Mercedes-Benz transportbilar som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. I arbetet kommer du att arbeta med service, felsökning, elektronikarbeten samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande då många transportbilar går i kommersiell trafik.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet som fordonsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är lösningsorienterad, noggrann och ansvarstagande, har goda kunskaper i engelska och trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

B körkort är ett krav och C, C1 eller D körkort är meriterade.

Vi erbjuder

JemtBil erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där det finns stora möjligheter till utveckling och framgång. Vårt team har hög kompetens, ett professionellt kundbemötande samt stor förståelse för de olika behov våra kunder har. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och mycket god arbetsmiljö. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Är du rätt person?

Skicka då ett personligt brev och CV till mats.lemnert@jemtbil.se. Märk mailet med ”Transportbilsmekaniker”.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar emot ansökan per mail på: mats.lemnert@jemtbil.se. Märk ansökan med ”Transportbilsmekaniker”. Välkommen med din ansökan senast 2018-02-02.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Verkstadschef Mats Lemnert tel: 063-15 59 47

Om företaget

JemtBil är ett expansivt företag i Östersund med 32 anställda. Vi säljer person-, transport- och lastbilar samt reservdelar och verkstadstjänster. Vi är återförsäljare för Kia, Subaru och Mercedes-Benz.