Mercedes-Benz Transport

I Mercedes-Benz breda modellutbud finns en mäng olika transportbilar. Underlätta vardagen för ert företag genom att transportera er på bästa möjliga sätt.

Citan

Bilen som växer med varje dag.

Citan är en riktig vardagshjälte. Liten och smidig för att kunna ta sig fram överallt. Med kraftfulla och bränslesnåla CDI-motorer som ger dig resurser på alla typer av vägar. Samtidigt är Citan överraskande stor inuti. Upp smarta förvaringsutrymmen och alla reglage på nära håll. Allt för att du ska kunna ha det bra på jobbet, och vara så effektiv som möjligt.8 m3 får du plats med, och du

Citan Kampanjmodell_Citan

Vito

När allt ska rulla på

 

För att leverera behöver du en bil som också gör det. Vito låter dig välja precis den arbetskamrat du behöver. Tre olika versioner, olika längder och utföranden. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift. En skåpbil på 6,6 m3, en rymlig kombi för upp till 9 personer. Eller kanske en Mixto, som kombinerar plats för 6 personer med 4,1 m3 lastutrymme. Det är bara en sak du inte behöver välja: Driftsäkerheten. Varenda Vito är helgalvaniserad och byggd för att hålla dig igång.

vito Kampanjmodell_Vito Kampanjmodell_Vito_2

 

Sprinter

Säkerheten själv.

I Sprinter skyddas du av ett antal aktiva och passiva säkerhetslösningar som optimerar körningen och hjälper dig framåt. Smarta lösningar underlättar din vardag och gör det möjligt att skräddarsy en bil för din verksamhet. Du kan till exempel välja mellan tre axelavstånd, fyra chassilängder och tre olika takversioner. Bränsleekonomin, den uthålliga kvaliteten och den genomtänkta arbetsplatsen är däremot standard.

sprinter Kampanjmodell_Sprinter

V-Klass

När jobb och fritid möts

V-Klass är vår största personbil. Ett rymligt alternativ för dig som ibland behöver en säker familjebil, och ibland en flexibel firmabil med gott om lastutrymme. I V-Klass åker ni dessutom med mer plats, mer komfort. Lite mer V-Klass helt enkelt. Och trots sin storlek passar V-Klass företagsekonomin perfekt. Det är inte många bilar som tar upp till åtta personer och samtidigt kan skryta med en bränsleförbrukning från 0,59 l/mil.

V-Klass Kampanjmodell_V-KlassKampanjmodell_V-Klass_2